Haittamaahanmuutto

Viime aikoina olemme saaneet tiedotusvälineistä lukea surullisista tapahtumista vanhushoivan alalla. Olemme myös voineet lukea törkeistä tapahtumista, jotka ovat kohdistuneet naisiin ja lapsiin. Samaan aikaan olemme voineet lukea useiden miljardien vuotuisista kustannuksista, jotka aiheutuvat maahanmuutosta. Joulupukki asuu Suomessa, mutta Suomen ei pidä olla "joulupukki".

Ei ole oikein, että suomalaisten vanhuspalveluiden kuntoon saattamiseen ei löydy rahaa, mutta samaan aikaan maahanmuuton kustannuksiin voidaan kipata lisää rahaa kuin vettä pohjattomaan kaivoon. Tämä maahanmuuton ympärillä pyörivä "happy hour" on saatava loppumaan ja laittomasti maassa olevat on otettava säilöön maasta poistamista varten.

Turvapaikka tutkinnat tulee saattaa nopeammiksi ja turvapaikkapäätöstä tulee odottaa alueella, josta vapaa liikkuminen suomeen sallitaan vasta myönteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen. Turvapaikka pitäisi myöntää aina vain määräaikaisena.

Haittamaahanmuutosta säästyvillä rahoilla voidaan helposti laittaa kuntoon hoitajamitoitus vanhushoivassa, sekä poliisien määrän korottaminen tasolle, jolla olisi positiivinen vaikutus ihmisten turvallisuuteen. Suomi pitää saattaa tilaan, jossa suomalainen voi tuntea aina olonsa turvalliseksi.

Haluan vedota teihin kaikkiin, mennään ja äänestetään Suomi takaisin!